Ervaringen met Praktijk LiLa

Lees hieronder hoe klanten de behandelingen en het contact met mij ervaren.

Onlangs een haptische lichaamsmassage gehad van Lisa.
Ik vindt het altijd erg moeilijk, me “over te geven”, maar ondanks de stress die ik in mijzelf had, ervaarde ik een totale diepe ontspanning in mijn lijf. Lisa voelt alles goed aan en wist mijn lichaam in balans te brengen en meer rust in mijn hoofd. Ze straalt vertrouwen uit en ik voelde me goed op mijn gemak. Deze haptische massage is echt aan te raden.

K. (Vught)

Een (reiki/healing) behandeling bij Lisa voelde voor mij bevrijdend. Lisa stelde mij meteen op mijn gemak en bood een luisterend oor; ze begreep mijn klachten en speelde daar tijdens de behandeling goed op in. Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel en merkte dat ik vastzat. Tijdens de behandeling voelde ik dat de energie weer begon te stromen. De blokkade viel letterlijk van mij af. Heel erg bedankt Lisa!

N. (Oss)

Ik heb Lisa eens gevraagd bij een paard dat bij mij in revalidatie stond. Ik merkte dat zijn herstel traag was en dat zijn energie, ondanks de therapie en voeding die hij kreeg, onvoldoende bleef. De eerste behandeling was nog onwennig voor het paard, Lisa gaat daar erg goed mee om en kijkt wat het paard toelaat en waar het paard behoefte aan heeft. Tijdens de tweede behandeling zag ik echt dat het paard er helemaal in op ging. Het resultaat was nadien dan ook goed merkbaar.
Inmiddels heb ik haar bij diverse zwaar geblesseerde en emotioneel getraumatiseerde paarden laten komen, en allemaal met goede resultaten. De paarden kunnen weer dieper ontspannen, herstellen beter en kunnen daardoor verder groeien in hun persoonlijke en fysieke ontwikkeling. Inmiddels heb ik ook de eerste honden naar haar kunnen doorverwijzen, en zie ook hier weer een betere mentaal emotionele balans, waardoor de honden ook fysiek beter gaan herstellen.
Lisa heeft een enorm talent in het energetisch werken en weet dit ook goed over te brengen naar de diereneigenaar, die soms nadien ook een bezoek brengen aan haar praktijk om zelf door haar behandeld te worden. Zo komen dier en eigenaar samen in balans en ontstaat er weer een mooie harmonie. Dit vind ik geweldig om te zien!

De Dierenosteopaat (Doorwerth)

Het was mijn eerste ervaring met Reiki, wist niet wat ik kon verwachten.
Maar vanaf het begin toen ik binnenkwam tot aan het eind dat ze klaar was voelde het als een warm bad! Lisa geeft zoveel warmte en energie ze is zo ontzettend lief en begripvol. Ze heeft me zeker geholpen met haar behandeling, ik had weer energie en de pijn die ik had was zeker de helft minder toen ik de behandeling had gehad! Ze gaf me rust en ontspanning en ik voelde me zo relaxt na haar behandeling dus zeker voor herhaling vatbaar! Ga je binnenkort weer contacten voor een nieuwe afspraak Lisa.

Heel veel liefs,

T. (St. Michielsgestel)

Ik ken Lisa als een rustig, geduldig en zorgzaam persoon. Lisa combineert haar rustige en open uitstraling met de spiritualiteit van Reiki en Healing. Wegens persoonlijke problemen, problemen binnen het gezin en op het werk had ik last van veel lichamelijke en geestelijke spanning. Lisa biedt een luisterend oor, maar laat je vooral beter naar je lichaam en geest luisteren. Door Reiki en Healing heeft ze bij mij meermaals blokkades kunnen opheffen en voelde ik letterlijk meer energie door mijn lichaam stromen. Dit voelde erg onwerkelijk. Pas toen ik met eigen ogen zag wat Lisa deed, geloofde ik het pas. Het voelde als een bijzondere ervaring. Naast de Reiki en Healing geeft Lisa inzicht en coaching (zonder dit op te dringen) die ze aanpast op de persoon. Dit alles zorgt voor meer reflectie naar jezelf toe en uiteindelijk meer rust en ontspanning van lichaam en geest. Ze heeft me vaak geholpen op momenten dat ik het even niet meer zag zitten en de spanning in mijn lijf en mijn hoofd niet zelf meer weg kreeg. Ik zou Lisa zeker bij vrienden en familie aanraden. Lisa een is therapeute die direct een warm en vertrouwd gevoel geeft aan mensen.

M. (Helmond)

Het gevoel zat voor mij meteen goed. Al bij het eerste contact via app eigenlijk al en helemaal toen ik haar ontmoette. Ze heeft een rustige en lieve energie en ze stelde me meteen op mijn gemak: Ik kon alles bij haar kwijt, mocht ik iets willen delen, en ik hoefde niet bang voor haar reactie te zijn. Ze gaf aan dat ik gerust mijn emoties kon tonen. Aangezien ik er toen even doorheen zat, hebben mijn tranen tijdens mijn sessie zeker even gevloeid. Lisa voelde als een vriendin die er voor me was op dat moment. Ook vond ik het ontzettend lief van haar, dat ze haar schema voor mij heeft om gegooid, toen ze subtiel merkte dat ik dit nodig had. Ik zou iedereen reiki aanraden en zeker van Lisa. Ze heeft mij enorm geholpen. Ook met haar wijze woorden in het gesprekje wat we voor en na de sessie hebben gehad. De problemen waar ik tegenaan liep, zijn (nog) niet opgelost, maar ik kan er zelf veel beter mee om gaan en sta veel meer in balans.

A. (Nijmegen)