Reiki en Healing

Zowel bij mens als dier werk ik op gevoel. Meestal maak ik gebruik van de combinatie reiki en healing. Op het moment van een behandeling voel ik wat de ander nodig heeft en daar speel ik op in. Voorafgaand aan een behandeling bespreken we de eventuele klacht(en) van jou of jouw dier. Na de behandeling hebben we een korte evaluatie.

Reiki

Bij een reiki behandeling werk ik met energie. Deze stroom levensenergie activeert het natuurlijk vermogen van het lichaam zichzelf te genezen en in balans te brengen. De energie volgt een eigen weg en je krijgt precies wat je nodig hebt. De helende energie werkt zowel lichamelijk als geestelijk en emotioneel als spiritueel niveau door. Blokkades/energieophopingen in deze niveaus worden losgemaakt en opgeruimd. Reiki is een alternatieve geneeswijze die werkt volgens handoplegging.

Healing

Ook bij een healing werk ik met energie. Ik tast het energieveld (aura) om het lichaam af en stel verstoringen of energietekort in de energielagen vast. Vastzittende energie in de diverse energielagen wordt losgemaakt en energie tekorten worden aangevuld. De helende energie werkt zowel lichamelijk als geestelijk en emotioneel als spiritueel niveau door.

Belangrijk :
Reiki / Healing is géén vervanging van medisch handelen, maar een aanvulling. Er wordt dan ook geen diagnose gesteld! Als je ziek bent ga dan naar je eigen huisarts.


De duur van een reiki behandeling of healing varieert.
Dit hangt af van wat er op dat moment nodig is aan tijd.

Tarief: €50,-