Reiki en Healing

Zowel bij mens als dier werk ik op gevoel. Meestal maak ik gebruik van de combinatie Reiki en healing. Op het moment van een behandeling voel ik wat de ander nodig heeft en daar speel ik op in. Voorafgaand aan een behandeling bespreken we de eventuele klacht(en) van jou of jouw dier. Na de behandeling hebben we een korte evaluatie.

Reiki

Reiki is een healing systeem waarbij universele levensenergie overgebracht wordt. Het is een manier om heling te bereiken op alle levels: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Er wordt gewerkt met een zachte, lichte handoplegging, energie stroomt hierdoor naar jezelf of naar een ander (de ontvanger). De hoogste prioriteit van Reiki is: ‘helen’. Als een energie genezend systeem, helpt het je genezen in ieder level van jouw energie waar zich disbalans voordoet.
Ons lichaam, ons denken en ons gevoel beïnvloeden elkaar voortdurend en vormen een geheel. Bij klachten is er een verstoring van dit geheel en kunnen er vele uitingen voorkomen. Reiki, kan in dit geval dan ondersteunend werken. Het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd en versterkt door de levensenergie in het lichaam aan te vullen en te verhogen. Het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen wordt door de levensenergie her ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Het geeft je wat je nodig hebt, dit kan het los laten van spanning zijn, het geven van een energie-boost of zelfs beide.

Healing

Ook bij een healing werk ik met energie. Ik tast het energieveld (aura) om het lichaam af en stel verstoringen of energietekort in de energielagen vast. Vastzittende energie in de diverse energielagen wordt losgemaakt en energie tekorten worden aangevuld. De helende energie werkt zowel lichamelijk als geestelijk en emotioneel als spiritueel niveau door.

Belangrijk :
Reiki / Healing is géén vervanging van medisch handelen, maar een aanvulling. Er wordt dan ook geen diagnose gesteld! Als je ziek bent ga dan naar je eigen huisarts.


De duur van een reiki behandeling of healing varieert.
Dit hangt af van wat er op dat moment nodig is aan tijd.

Tarief: €50,-